Hotel Kortrijk

Ons hotel te Kortrijk, het Parkhotel, beschikt over een 155 kamers waar u ongestoord van uw verblijf kunt genieten. De bedden zijn van topkwaliteit om u een uitstekende nachtrust te garanderen. De standaard- en prestige kamers zijn uitgerust met het nodige comfort om u een aangenaam en rustgevend verblijf te bezorgen. De kamers beschikken allemaal over een aparte badkamer met bad en/of douche, satelliettelevisie, minibar, telefoon met directe buitenlijn en een gratis draadloze internetverbinding.

In onze bar kan u na een drukke werkdag terecht om te onthaasten. Bar Jules is open vanaf 17u en zowel hotelgasten als niet-hotelgasten zijn er welkom.

Wenst u uitgebreid te relaxen, dan is er Wellness Avenue. Wellness Avenue is een publiek wellness- & beautycentrum gelegen in het hartje van Kortrijk. De strakke architectuur ademt rust uit en nodigt uit tot een weldoende onthaasting.

In ons restaurant stelt de chef u zijn beste gerechten voor, samengaand met uitgelezen wijnen. Elke maand wordt u een maandmenu met keuzemogelijkheden voorgesteld.

 

Hotel Kortrijk
Hotel Kortrijk
Terras hotel Kortrijk